הדברה לעסקים

סוכנות הדברה יכולה לפעול בסוגים 1A, 1B, 1C, 1D, 5A, 5B, 5C, 5E, 7A, 7B, 7C, 7D, 7F ו- 7G. 11 סוכנויות הדברה עשויות להעסיק אפליקציות מוסמכות בקטגוריות מסוימות, אך רק מפעיל או טכנאי מוסמך אחד בקטגוריות אחרות. לפחות משתמש אחד הדברה מוסמך, שכתובתו ושמו הוא מפעיל, חייב להיות מוסמך לפי קטגוריית הצמחים המשמשים את תחום היישום. אתרים, הצעות, פרסום ומתן שירותים לשימוש מסחרי בחומרי הדברה עשויים להיות חלק מחברה הרשומה במחלקה.

להרשמה כחברת הדברה או לחידוש ההרשמה

מלא את הבקשה לרישום עסק לחומרי הדברה (PDF, 161 KB). אם אין הגנה על אחריות כימית לסוג ההדברה בה משתמש המשתמש או החברה, על החברה לקבל אישור בכתב מספק הביטוח שלה לפני הרישוי ולספק מידע על כיסוי ביטוחי בטופס בדיקה, כולל חשבונית. תעודה ותיק ביטוח נדרשים להגיש את הבקשה להיתר להפעלה של חומרי הדברה.
למידע מורחב אודות הדברה לעסקים מומלץ לבדוק ב- kesem-hadbarot.co.il

רכישה ושימוש בחומרי הדברה מוגבלים חייבים להיות מאושרים על ידי משרד החקלאות של דלאוור

חברה שמוכרת חומרי הדברה עם שימוש מוגבל או מציעה המלצות על שימוש בחומרי הדברה חייבת להיות בעלת עובד אחד לפחות שהוכשר והוסמך כמשתמשים מקצועיים. חברות שמשתמשות בחומרי הדברה לשימושים מוגבלים בקרקע או במגרשים לשימוש כללי חייבות להיות מוסמכות גם לקבלת היתר להפעלת חומרי הדברה.

משתמשים מסחריים הם אנשים שעברו את מבחן ההסמכה (מבחן ליבה או אחד ממבחני הקטגוריה) והם מועסקים על ידי חברה מורשית להדברת חומרי הדברה המיישמת חומרי הדברה על נכסים שאינם בבעלות המשתמש או מושכרים ממנה

מעסיק. כאשר חומרי הדברה עם שימוש מוגבל (RUP) משמשים למטרות אחרות מלבד ייצור חומרי גלם חקלאיים, על המשתמש להיות משתמש מסחרי ולהיות בעל רישיון בקטגוריה המתאימה. אנשי מקצוע בענף הירוק שמשתמשים בחומרי הדברה על אדמות שבבעלותם או מחכירים אותם לייצור חומרי גלם חקלאיים אך משתמשים ב- RUP דורשים רישיון משתמש פרטי.

חברות המעסיקות לפחות מפקח מוסמך אחד חייבות לרשום את העסק שלהן

אך אינן צריכות לשלם את דמי הרישום השנתיים של 24,000 $. חברות שאינן מעסיקות מנהל מסחרי מוסמך רשאיות להגיש מכרז או לבקש חוזים המכסים יישומי הדברה מסחריים, והם רשאים לתת בקשות הדברה לחברה שנייה הרשומה. בקטגוריה זו, חברה רשאית לעבוד רק עם עובד אחד עם הסמכה הנוכחית לקנזס הדברה מסחרית בקנזס באותה קטגוריה.

חברות גדולות יצטרכו לספק את מספר הרישום ותצוגת הסניפים בספר הטלפונים (אם הסניפים חופפים

כגון PMBR 123 בהרטפורד, PMBR 124 במרידן ו- PMBR 1098 בניו הייבן) כאשר הם נכנסים הסכם למתן שירותי שימוש בחומרי הדברה. כלי רכב, לרבות נגררים המשמשים חברה או סוכנות רשומים להובלת חומרי הדברה או חלקים של ציוד הדברה נייד, חייבים לכלול לפחות שתי מדבקות הדברה רשומות. בנוסף, חברות הדברה חייבות להיות בעלות רישיון לביצוע בדיקות WDI ולדרוש ביטוח הולם לבדיקות אלו, ועל מי שמבצע את הבדיקה להיות מפעיל מסחרי הדברה מסחרי המורשה לפי קטגוריה 12 (אבחון חרקים הורס עצים).

תקנות הדברת חומרי הדברה מחייבות חברה מורשית להודיע למשרד בכתב בתוך 30 יום על כל שינוי במידע על בקשת הרישיון שלה

חברות רשאיות להגיש בקשות רישום, כגון רישום חומר הדברה חדש או חומר פעיל במוצר חדש או הדברה קיימת או הוספת שימושים חדשים למוצר קיים. אנו מפרסמים הודעות ראשונות במרשם היישומים הפדרלי לרישום מוצרים חדשים המכילים חומרים פעילים של חומרי הדברה חדשים או מציעים שימושים חדשים לחומרי הדברה קיימים.

חברות הפועלות כעו"ד לחומרי הדברה ליישומים של חברות המבצעות טיפולי זרעים

טיפולים נוגדי נוגדנים ואינם מפגינים אחריות כלכלית. חברות המבצעות יישומי הדברה במטוסים דורשות ביטוח ליישומי אוויר בנוסף לרישיון הפעלה של חומרי הדברה. מכירת מוצרי הדברה לשימוש מוגבל ומכירת מוצרי הדברה לשימוש כללי למשתמשים פרטיים לשימוש בייצור יבולים חקלאיים.

בעת הערכת בקשות לאישור חומרי הדברה

אנו מעריכים מגוון רחב של השפעות אפשריות על בריאות האדם והסביבה הקשורה לשימוש במוצר. כחברה שמוכרת חומרי הדברה לציבור הרחב, ישנן דרכים רבות לקדם שימוש בטוח בחומרי הדברה ולהמליץ על ייעוץ מוסמך ללקוחות ששאלותיהם דורשות זאת. אם אתה מוכר חומרי הדברה לשימוש כללי, תוכל להוסיף ערך ללקוחותיך אם יש לך עובד אחד או יותר שהוכשרו והוסמכו כמשתמשים מקצועיים במדינתך, אך ייתכן שלא יהיה צורך בכך בנסיבות שלך.

קטגוריה זו משמשת משתמשים המיישמים חומרי הדברה על דשא דשא

כדי לשמור על דשא בריא על נכסים מסחריים ומגורים, מגרשי גולף ומגרשי ספורט. למקומות נוספים או לחברות בת הפועלות באוהיו בשם זהה לזה של עסק ההדברה הפועל מחוץ לאוהיו חייבים להיות בעלי רישיון הפעלה ותעודת ביטוח קשורים. זה דורש מאיתנו לקבוע סובלנות לחומרי הדברה לחומרי הדברה המשמשים במזון באופן שיוביל לשאריות במזון ובמזון.

דילוג לתוכן